Instruks Kjøkken større arrangementer
Ved større arrangementer bør det planlegges kjøkkentjeneste for å serve utsalgs stedene- hovedkiosken og eventuelt kiosk møterom 6 ved tribunen- med salgsvarer.
Utfra arrangements størrelse bør man vurdere om man bør booke fotballkiosken eller om det holder med kjøkkenet ved hovedkiosken. Skal fotballkiosken bookes gjøres dette gjennom driftsleder i Frogner IL i planleggingsfasen i god tid før arrangementet.
Kjøkkenet bør bemannes med 2-4 personer pr vaktlag- dette kommer frem av arbeidslistene som leveres ut til dugnadsansvarlig for hvert lag der klubben selv har ansvar for arrangementene.
Rigging av hovedkjøkkenet- om det blir fotballkiosken- skjer på forhånd og nedrigging skjer etter arrangementet. Det er en egen gruppe som har ansvar for all rigging- både opp og ned før arrangementer.
Arbeidsoppgaver under arrangementer:
- Koke kaffe
- Steke vafler
- Lage baguetter
- Skjære opp hjembakst
- Lage wraps
- Holde kontakt med utsalgsstedene i forhold til beholdning
- Rydde og vaske kjøkkenet etter endt vakt
- Fylle på nødvendige varer til kjøkkenet fra lager
- Ta kontakt med cupkontoret på møterom 5/6 om noe mangler eller man går tom for noe
